Coaching

Bent u op zoek naar iemand  die met u meedenkt,  een professionele sparringpartner die vanuit diverse invalshoeken kijkt en u spiegels voorhoudt?


Een coach stelt u vragen die u op een andere manier aan het denken zet.  Coaching is doelgericht, u bepaalt zelf de inhoud van de gesprekken. Wat wilt u bereiken en waarop wil u een antwoord vinden? Tijdens coaching wordt u bewust van uw gedrag, krijgt u nieuwe inzichten en moedigt aan om acties te ondernemen die u verder helpen.

Hoe lang duurt een traject?

Gemiddeld zijn 5 tot 10 sessies voldoende om uw  gewenste doel(en) te bereiken.
De gesprekken duren meestal tussen de één en anderhalf uur. Gemiddeld vinden er zo’n vier gesprekken plaats met tussenpozen van twee tot vier weken.
De coaching duurt zo kort als kan en zo lang als nodig is.

Voor wie is coaching?

Voor u als ondernemer, manager of professional  met  er weinig tijd om stil te staan. Af en toe is het goed te reflecteren op de werksituatie, de balans werk- privé, de beste loopbaankoers of de effectiviteit van een gebruikelijke aanpak.

Voor uw team of samenwerkingsverband dat met behulp van coaching de onderlinge banden  wil versterken en zodoende de samenwerking optimaliseren. Het beoogd effect is de samenwerking binnen het team optimaliseren. De talenten en onderlinge verschillen vormen meer dan de optelsom van het aantal individuen. Met dit gegeven gaat het team aan het werk.

Wilt u een persoonlijk contact bel of Stuur een e-mail